søndag 22. desember 2013

ning... dagen før litla julaftå.
Må jo ha med någen tall fra meterologosk, snitt temp i de fleste provinser er 22 - 27 på dagen og 12 - 17 om natten. Men nå holde det seg kaldt i nord kor det i chiang rai, loei og ubon ratchani er blitt katastrofe område og det er i gang utdeling av tepper.
i natt var det rundt null og sågar et par minus. Det strømmer på med turister og thaier for å oppleve rim og frost på markene, og bilder fra biler med is på vinduer.
vel nok om det å været.
Andre store tall er nå at thailand er rykket opp på 9 plass som bilproduserende land i verden med 325888 enheter i år 2000 til hele 2.483.000 i 2012.
Men china er på topp med over 19 mill. Enheter.
Store tall.
Der e sikkert någen der hjemma så vente på JULANISSEN om et par dager.. vel han kan ble någe forsinka, for an hadde e uhell tidligt i dag. Vett ikkje koss det går men ikkje fortell ongane at an heilt sikkert komme.


Men me får håba det går øve i ligaste laget. Ellers e der ikkje så møje nytt.
John va trøtte i beinå i går å holdt seg på rommet, men Harald å meg tog an ud med ein ronde i Soi Buakeow i går kveld, møje kjekt å se der...tog du an...!
Masse kjekke barar å nattklubbar å spiseplasser, møje å ta seg te.
Men så blei det litt kaldt på øyrene udøve kvelden,  så me måtte gå te innkjøb av någen øyrevarmere. Ja de va til å med hjemme strikka. Fine greier, ikkje bli skremt av bildet ....


Men gu kor kjekt me hadde det, å i tillegg så holdt med øyrene varme. Fine kombinasjon syns me då. Det blei jo litt seint i går/natt så dagen idag blir rolige med kroppen nersenka i ein goe solstol på straen. nyd livet hjemma for det gjør me her nere.
Tenk på solnedgangen å nyd tilværelsen.
GOE DAGEN FRA ONKEL PER.