torsdag 19. desember 2013

KALDT KALDT OM KVELDEN OG NATTEN.........
Det var jammen godt eg hadde Svein G på tråden i går kveld, han e klar te å senda ner VARMEDRESSEN te meg om dette fortsette. I natt va eg oppe i 3 tiå for den vanlige tømming av litt øl. Då sto tempen på 16 gr. Men det e jo møye verre i nord,  3 grader  på tempelet Doi Intanon utfor Chiang Mai. Og i følge dagens morgen aviser de to første dødsfall på gr. Av kulden. Det er et høytrykk fra nord med kald luft fra China som gjør susen. Det er fint om dagen å det snur snart.
I syd er det lavtrykk med mye vind og regn.
Ja ja nok om det. Den politiske situasjonen e omtrent den same med demoer i rolige former i Bangkok. Det er mye norske her for tiden å i går kveld ble julen sunget inn på sjømannskirken. John sine bein e liga dårlige som de alltid har vært men han greie nå å komma seg te Annas om formiddagen, men någen batteridrevet firhjuling, å nei du det ska an ikkje ha den stabeisen.
Det blir nok ein rolige dag i dag !!!!!!?? TROR EG,,,,,, he he.
Det e jo någen dager te før julaften. Nei utfor skinne solå å magen må ha litt frokost, før dagens morgen møte på Annas for å planlegge kveldens aktiviteter.
Ha ein fortsatt god dag å ikkje gløm å vanna julatreet.

stress ner folkens før dokke vett om det så e julå øve.
goe dagen
onkel Per fra Jomtien Pattaya.