onsdag 11. desember 2013

Det hende det går litt i surr i datoer men eg tror det e den 11 des. I dag. Ja det stemme, måtte bare sjekke. Kvelden i går hmmm fantastisk. Elvecruise i Bangkok på Chao Phraya.... hør på dette gourmet fans. 2,5 times cruise på en gammel ombygd ris båt med alt det visuelle og kulturelle som finnes langs elven. Her er det bare å nyte tilværelsen, lukter, og ikke minst mat...thai mat med så mange lukter å smaker at en blir helt matt. Hør bare..12 Retters meny på 2,5 time, den ene mer overdådig enn den andre, en kulinarisk nytelse med 4 foretter, med tom yam gung, salater og 4 hovedretter med både skalldyr, hummer, fisk, kylling ja you name it. Og for noen desserter...herremin gud. Så tenke vel noen det koste flesk, vel her er prisen for hele sulamitten i thai bath. 2500,- og etter dagens kurs i NOK. Kr. 480,- pr. Person. Ja du leste riktig 480.-. Er du eller skal du til en fantastisk gourmet by stop i Bangkok. Detter er noe og ta med seg og oppleve.

Å så blei kvelden avslutta i någen å 40 etasje på scirocco skybar med utsikt over hele Bangkok med den cocktailen servert i hel ananas. Det blei tidlig seng og med den kvelden og den maten så har nok an onkel sovet som ein stein.

Det har vært en meget god frokost, sitter og venter på bil for videre transport sammen med John til Jomtien. Ha en fortryllende dag... og følg med. Her kommer det mye godt.
hilsen onkel Per
Pesan.