torsdag 31. januar 2013

28 - 30 januar....endelig på vei ut av bangkok på vei til chon buri og Pattaya. Det ble ein del problemer med nettbrettet og wifii så forhåpentligvis skal det være på gang nå enn noe forsinket.Turen fra Bangkok til Pattaya tok 1time og 50 min. og veien er som hjemme,,,,,he he 150 km med 6 og 8 felts motorvei. Men å kjøre fra en så fasinerende by så Bangkok er jo litt synd. 
Bangkok er tiltalende, bedragende, skitten og blendende vakker. Tiltalende nårmorgensolen lys reflekterer i glassfasadene som reiser seg mot himmelen. Bedragende midt på dagen og skitten når ettermiddagstrafikken stønner. Men blendende vakker om kvelden når skjæret av neonlys og gull spiller i Chao Phraya elven.


Langs den 150 km lange veien mellom Bangkok og Pattaya som ligge i provinsen Chon Buri ligger store industri områder og ikke langt fra hovedveien ute ved kysten ligger de store havneområdene.
Så skifter vegetasjonen og palmene minner meg om at ferie og turistbyen Pattaya ikke er langt unna. Detnskal bli godt å legge seg på stranden og nyte sol og varme. Ute temp i bilen viser 27 grader så dette skal bli godt.